Tarvitsetko polttopuuta?

Toimitamme laadukasta polttopuuta Euran, Säkylän, Köyliön, Harjavallan, Eurajoen, Nakkilan sekä muiden lähikuntien alueelle luotettavasti jo 10 vuoden kokemuksella!

Pekan Klapi ja Monitoimi Oy toimii Euran Kuurnamäessä. Yrityksen tuotteisiin kuuluu laadukas, tasalaatuinen sekä roskaton koivusta valmistettu polttopuu, joka on mahdollista saada joko tuoreena tai valmiiksi kuivattuna.

Klapikauppaa yrittäjä Pekka Rinne on suorittanut jo vuodesta 2005. Yrityksen toiminta on laajentunut tasaisesti koko ajan lisäntyneen kysynnän ja polttopuun menekin vuoksi. Tällä hetkellä yritys tuottaa noin 600-900 irtokuutiota klapeja vuodessa. Puut tulevat joko omasta metsästä tai ne ostetaan suoraan maanomistajilta sekä yhdistyksiltä. Olemme investoineet uuteen klapikoneeseen ja näin ollen pyrkineet kasvattamaan ja tehostamaan tuotantoamme.

Lisäksi yrityksemme tuottaa muita palveluita. Näitä ovat muun muassa rangan ajo, rahdin ajoa traktorilla (mm. puiden ajoa metsästä), rahtiklapitus asiakkaan omista puista sekä lumityöt.

Muut työt hinnoitellaan työkohtaisesti. Soita ja pyydä tarjous!


Ota yhteyttä ja tilaa polttopuusi meiltä!